Teckels, een grootse jachthond in een kleine behuizing.

 

De teckel mag als jachthond zeker niet worden vergeten, ondanks hun kleine behuizing schuilt er een jachthond met een groots karakter in. De reputatie van de jachthond is dusdanig dat termen als eigenwijs en niet te trainen nog vaak worden gehanteerd. Maar dat is natuurlijk geen reden om het trainen van je teckel niet serieus te nemen. Met de juiste training kan je een heel eind komen!
De Teckel is een werkhond die graag samen met zijn baas aan het werk gaat, of dit nu jachttraining is of bijvoorbeeld een van de vormen van neuswerk. De teckel zal zich er met overgave in storten.

Van oorsprong (en nu ook nog steeds in wedstrijdverband) werden Teckels ingezet in de jacht op vossen en dassen. Ze werden de holen ingestuurd en ze moesten zelfstandig de klus klaren. Een klein hondje met een grote hoeveelheid durf en karakter.

Tijdens onze Teckel Workshops gaan we verschillende hondensporten combineren zodat het perfect aansluit bij de Teckel. Speuren of Tracking, Jachttraining en Gehoorzaamheid zijn sporten die perfect inspelen op het karakter van je kleine maatje.

Onderdelen die zeker in de lessen voor zullen komen zijn:

  • Gehoorzaamheid

  • Recall (Hier komen)

  • Speuren

De bedoeling is dat deze workshops maandelijks zullen terugkeren!

Eerstvolgende data
4 Oktober 10.00 - 12.00 uur VOL!
4 Oktober 19.00 - 21.00 uur
25 Oktober 10.00 - 12.00 uur

Het lesveld is in de avonduren heel goed verlicht en ook de toegangsweg van de parkeerplaats naar het veld is goed verlicht.

Inschrijven kan via de website na het aanmaken van een account!
https://dogs2enjoy.kennelcare.nl/login

Free Joomla templates by Ltheme