Puppycursus

 

 

 

Vanaf 8 weken kunnen de pups beginnen met de Puppycursus. 

We raden ook aan om waar mogelijk met 8 weken aan de cursus te beginnen! De pups zitten dan nog in de socialisatiefase en leren in die periode hoe om te gaan met allerlei dingen zoals geluiden, mensen, honden etc.
Met 16 weken is die gevoelige periode (om te leren) afgerond en dan passen pups zich alweer wat lastiger aan aan nieuwe dingen.
Wetenschappelijk is bewezen dat het geen kwaad kan om pups mee naar buiten te nemen voordat ze volledig zijn ingeent. Ze hebben de eerste periode ook nog extra anti-stoffen van de moeder in hun lichaam om ze te beschermen.

Omdat ik graag een maatwerk cursus geef die 100% is afgestemd op jouw pup en jullie situatie geef ik alleen nog puppy privelessen.
Dit zijn om te beginnen 5 lessen van 45 min. Bij de 1e 2 lessen is het mogelijk dat ik bij jullie thuis kom om vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld zindelijkheid, benchtraining, visite en socialisatie.
Daarnaast kunnen we lessen op locatie verzorgen zoals bijvoorbeeld in het winkelcentrum of het park. De laatste 2 lessen zijn altijd op het lesveld.

Wil je graag alle lessen op het lesveld of bij jullie thuis dan is dit natuurlijk ook mogelijk, neem contact op voor een passende oplossing.

* Heb je een pup die later naar de trimsalon moet voor de vachtverzorging? Maak dan meteen zodra je weet wanneer je de pup mag gaan ophalen een afspraak bij de trimsalon voor een wenafspraak. Liefst voor de pup 16 weken is. Zo kan je pup meteen goed wennen aan gekamd worden, de blazer, gewassen worden en het staan op de tafel.

Tijdens de puppycursus groepslessen gaan we werken aan de volgende oefeningen:

* Niet trekken aan de lijn
* Zit / Liggen / Staan
* Blijven
* Andere honden netjes begroeten of negeren
* Nieuwe mensen netjes begroeten of negeren
* Loslaten van een speeltje
* Afblijven / Niet doen
* Terugkomen als ze geroepen worden
* Laat de pup zich aanraken wanneer nodig (bijv. trimsalon)
* Eten rustig aanpakken

Dit alles gaan we natuurlijk aanleren door middel van spelletjes!
Wil jij je pup ook graag echte levensvaardigheden aanleren die voor jullie beide fijn en handig zijn, dan is dit de Puppycursus voor jullie!

Wil je graag een keer met mij kennismaken zodat ik mijn leswijze kan toelichten? Dan maak ik graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Hoe nu verder?
Na het afronden van deze lessen kan je instromen in de groepsles. Hierin zijn er 2 keuzes ofwel de Gehoorzaamheid & Fun of de Jachttraining.
Wil je graag langer priveles dan is dit natuurlijk ook mogelijk!

Om je in te kunnen schrijven heb je een account nodig op de website, maak voor je contact opneemt alvast dit account aan dan kunnen we meteen gaan inplannen!