home1

Hallo en welkom bij Dogs2Enjoy!

Bij Dogs2Enjoy, gevestigd in Oosterhout NB, hanteren we een unieke aanpak in de hondenschool! Onze training, gebaseerd op spel en beloning, legt de perfecte basis om van jouw hond je beste vriend te maken. Of je nu interesse hebt in de Gehoorzaamheid & Fun voor een gehoorzame huishond, jachttraining voor je jachthond of Geurdetectie voor je speurneus, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze cursussen zijn ontworpen om de band tussen jou en je hond te versterken, zodat jullie een hecht team kunnen vormen. Het trainen van je hond wordt een plezierige en ontspannende ervaring, waar je elke dag graag tijd voor vrijmaakt! Of je nu net een nieuwe pup hebt verwelkomd of weer aan de slag wilt met je oudere hond, Dogs2Enjoy biedt cursussen voor iedereen.


Puppycursus 

Schrijf je in voor onze maatwerk privélessen, speciaal afgestemd op jouw pup en jullie situatie. Ontvang intensieve begeleiding en lesmateriaal op maat. Of je nu algemene puppytraining wilt of specifieke jachttraining, bij ons ben je aan het juiste adres!

Gefeliciteerd met jullie nieuwe pup! Bij Dogs2Enjoy bieden we een fijne puppycursus waarbij op een speelse en leuke manier wordt gewerkt aan de opvoeding van je pup. Leer je pup netjes meelopen, andere honden en mensen passeren, beleefd begroeten, rustig wachten en nog veel meer.
Lees meer..

Gehoorzaamheid & Fun

Bij Dogs2Enjoy kun je na het afronden van de puppycursus verder gaan met onze Gehoorzaamheid & Fun lessen. Deze cursus is geschikt voor jonge honden en herplaatshonden. We werken op een positieve manier aan de verdere opvoeding en bieden ook de mogelijkheid om in te stromen na het voltooien van een cursus bij een andere hondenschool of na het adopteren van een herplaatser.

Tijdens de cursus werken we aan het opbouwen van een sterke band tussen jou en je hond, het afleren van opspringen, het aanleren van wandelen zonder trekken en het bevorderen van een betrouwbaar terugkomen bij het roepen. Daarnaast bieden we ook andere leuke en leerzame oefeningen, zoals Neuswerk, Balans & Coördinatie, Impulscontrole, Rally-O en meer! Lees meer...

Jachttraining

Mijn passie is Jachttraining! Hoe mooi is het om jachthonden hun ware passie te zien uitvoeren door middel van bijvoorbeeld apporteren en speuren. Jachttraining is geschikt voor alle honden van Retrievers, staande honden naar spaniels maar vergeet ook vooral de teckels niet! Ik probeer voor alle jachthondengroepen een passende les samen te stellen zodat zowel baasje als hond voldaan thuiskomen na de les. Ik heb zelf een Duitse Staande Korthaar en een Field Trial Labrador Retriever waar ik Jachttraining mee volg en werk aan het behalen van de diverse jachtdiploma's. Lees meer..

Neuswerk
Neuswerk is een fantastische manier om je hond uit te dagen! Het leren herkennen van een geur en deze dan in steeds meer uitdagende locaties terug zien te vinden.
De lessen worden gegeven als priveles van 30 minuten zodat je in alle rust kan werken en het ook voor elke hond geschikt is.
Lees meer...

RECALL Training / Hierkomen

Heeft jouw hond moeite met terugkomen wanneer je hem roept? Wij helpen je graag om dit te verbeteren en geven je handige tips voor blijvende resultaten. Onze één-op-één lessen stellen ons in staat om een op maat gemaakt programma samen te stellen dat perfect aansluit op de behoeften van jou en je hond. Lees meer..

 

Inschrijven voor een cursus kan hier op de website na het aanmaken van een account. Na het aanmaken van je account zie je alle beschikbare lessen waar je je voor in kan schrijven.
Nu een account aanmaken
Privélessen zijn alleen beschikbaar na contact over het bespreken van de wensen.
Naast de groepslessen geef ik ook regelmatig leuke leerzame workshops met verschillende thema's.
Wii jij een keer meedoen om te kijken of mijn methode bij jullie past? Schrijf je dan snel in!

 
Free Joomla templates by Ltheme